Llei sobre les parelles gais i lesbianes.

foto Copyright de la Vanguardia

La importància de la llei sobre les parelles gais i lesbianes és que el canvi social que suposa ja no té marxa enrere. Ja mai més la societat no serà com abans. Ara és i serà més lliure i és més justa.

Cau així una altra paret mestra del poder de l’eterna església apostòlico-vaticana repressora i de les comparses conservadores que pul·lulen al seu voltant. Llàstima que encara els en quedin dretes moltes més.
La dreta conservadora, la Conferència episcopal i el Vaticà estan condemnats a fer el paper de babarotes i de pallassos ploraners, figures patètiques intentant contenir un tsunami social que no s’atura i no té aturador.

Per a ells s’ensorra el món, perquè queden sense arguments vàlids. No es poden enfrontar a la força immensa de democràcia amb caretes hipòcrites, estampetes, rosaris i crits d’”anireu a l’infern”. És patètic veure allà als líders de la conferència episcopal, amb sotana i coll blanc, representant el paper penós d’abanderats d’una moral basada en la idea de pecat i de repressió. Desgraciats!

Entereu-vos-en d’una vegada: s’ha acabat el segle XIV, el XV, el XVI, el XVII, el XVIII, el XIX i el XX!

La Família no necessita embaucadors com vosaltres i es defensarà perfectament tota sola com passa a totes les selves del món.

Ho decidirà la societat civil, no cap societat confessional, gossada de repressors i torquermades de totes les calanyes…

Podriu-vos pensant que tot és pecat i consoleu-vos imaginat que vosaltres tindreu el premi a l’altra vida, pujant al cel, paradís artificial, i fent-hi un vermut etern amb tots els sants i els Esperiths Sanths.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Comments are closed.