Carta de comiat del President Pasqual Maragall

Tinc sobre la taula, pendent d'endreçar degudament,  la carta que vaig rebre ja fa uns dies, signada per l'ara ja ex-president de la Generalitat de Catalunya, molt honorable Pasqual Maragall, comença així …

 "En els propers dies finalitzarà el meu mandat com a President de la Generalitat de Catalunya. Abans de deixar el càrrec, vull expressar-li el meu agraïment per la seva dedicació al treball en l'administració pública catalana."

(…)

I acaba així

"En ser investit president em vaig comprometre a treballar perquè els catalans tinguessin un vida més justa, més amable i un futur segur. Crec que el balanç, mil dies després, ha estat prou positiu en aquest sentit. Això no hauria estat possible sense la contribució dels servidors públics de Catalunya. Ho vull reconèixer i agrair a tots i cadascun de vostès.

Rebi una salutación cordial i sincera.
Pasqual Maragall"

 carta

 

Cal precisar  que aquesta carta ha arribat també a tots els membres de l'administració pública catalana.  A mi m'ha semblat un gest de persona intel·ligent i agraida. Un copet a l'espatlla, ni que sigui virtual, de vegades és molt valuós perquè a tohom li agrada sentir-se ben tractat, i alguns detalls que perduren en el cervell de les persones són de la fusta d'aquest tipus de gestos. 

Ho deixo aquí escrit perquè en quedi constància. Gràcies, Honorable President, per pensar en nosaltres, que tanmateix ja som uns dels catalans més afortunats per la nostra condició de funcionaris.

Bona feina allà on el dugui la vida. I si és a Tolosa de Llenguadoc, potser encara l'aniré a visitar un dia d'aquests per parlar-li d'un projecte …(sic)

Ben cordialment

Sani Girona. 

_________________

 

 

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Carta de comiat del President Pasqual Maragall

 1. Wienn says:

  A mi tb m’ha arribat la carta de l’ex president. Em va fer il.lusió i estic completament d’acord amb tu.
  Petonets

 2. pere says:

  “l’Administració depèn fonamentalment de la qualitat professional i humana dels qui hi treballen. Per tant vostès poden sentir una molt legítima autoestima. La Funció Pública és una feina noble, que dóna gran satisfacció persnal si s’exerceix bé.”

  “Desitjo a vostè personalment que en la seva vida les coses li vagin bé, tant professionalment com personalment. I que trobi en el bon servei als ciutadans un motiu de satisfacció personal”

  De la carta del president Pujol el novembre de 2003.

  Què vols que et digui, Sani, professionalment ens caldria discutir-ho.

  A veure que diu Montilla d’aquí… quants anys?

Comments are closed.